12 Andrienne Larsson

Namn
Andrienne Larsson
Nationalitet
swe Sverige
Position
Försvarare
Nuvarande lag
Damlaget
Säsonger
2018, 2019, 2020, 2021
1. Namn:
2. Nummer:
3. Ålder:
4. Position:
5. Moderförening:
6. Antal år i klubben:
7. Yrke:
8. Vad är din bästa egenskap som fotbollsspelare:
9. Hur kombinerar du ditt liv fotbollen:
10. Vilka intressen har du förutom fotbollen:


11. Vilken är din största förebild inom fotbollen:
12. Vilken är din favoritlåt att träna till:


13. Övrigt:

Andrenne Larsson.
12
20 år
Ytterback/Yttermitt
Ödsmåls IK
4 år
Dagisfröken
Snabb, tycker om att springa.
Fotbollen är ju en del av mitt liv, men att äta ordentligt och sedan stressa iväg till träning efter jobb typ.
Har inte tid med så mycket andra intressen, men umgås med min kille och kompisar typ. Tycker inte om att vara ensam.

Spenderar inte mycket tid på gymmet som ni kanske ser och när jag är ute och springer tycker jag inte om att lyssna på musik.

Vad är din bästa egenskap som fotbollsspelare?

Jag skulle säga att min bästa egenskap är att jag är snabb, springer gärna så fort jag får chansen. Jag är oftast ganska glad, i alla fall sällan arg. Det är ju viktigt att hålla attityden och positiviteten uppe även när det inte riktigt går som man tänkt sig.

Vem i ditt lag tycker du är viktigast för klubben?

Jag vet inte riktigt vem som är viktigt för klubben just, men Frida Lundh tycker jag är väldigt viktig för vårt lag. Hon har en bra attityd och viker aldrig ner sig. Det känns väldigt tryggt att spel med henne då hon har bra spelförståelse och är en riktig vinnarskalle.

Vilken spelare är den bästa du spelat med?

Den bästa spelaren jag har spelat med är Ida Wallenius. Då spelade hon i Stenungsunds IF och vi va inlånade från Ödsmåls IK. Nu spelar vi tillsammans igen.

Vad skall du bidra med på planen som gör skillnad?

Goa skratt för avbytarbänken när jag ramlar, det är nämligen min specialitet. Håller just på att försöka få det till e fint men det går lite sådär. Annars kanske några hotande snabba löp och hög press.

Hur kombinerar du ditt liv med fotbollen?

Fotbollen är ju mitt liv…….he he. Men jag går ju i skolan också, andra året på natur, så det är ganska mycket plugg. Men jag ser bara till att plugga efter och innan träningen. Skulle aldrig kunna tänka mig att skippa en träning för att “jag har mycket i skolan”. Då får jag skylla mig själv att jag planerat dåligt och så tränar jag ändå, så tar man läxorna någon annan gång. Många av mina kompisar har ja ju här i laget så om träffar jag ju mycket, nästan mer än min familj känns det som ibland.

Vilka andra intressen har du förutom fotbollen?

Jag älskar att umgås med folk, ganska standard men jag hatar att vara ensam. Om jag inte umgås med kompisar på en hel helg får jag panik! Utöver det har jag hela mitt liv älskat att sjunga, har sjungit i körer hela mitt liv men slutade med det för att tag sedan för kände att jag inte riktigt hade tid. Men tycker fortfarande det är väldigt roligt. Nu sjunger jag/vi mest i omklädningsrummet, kanske inte låter riktigt lika fint som mina tidigare körer men det duger gott och väl:)

Vilket är ditt bästa fotbollsminne?

Jag har många bra fotbollsminnen men mitt bästa är nog från att vara ledare på fotbollsskolan på ÖIK. Det är så kul men man e så trött efter en vecka. Men jag tror helt säkert att Ljungskile och detta laget har ännu fler minnen att bjuda på.

Hur gör du för att orka träna och kämpa som ni gör varje dag?

Spela fotboll är ju bland det bästa och roligaste jag vet så det är klart jag vill träna så mycket som det bara går. Vi har ju ett så himla härligt lag och tränare så man längtar ju till träningarna varje dag. Det är också väldigt skönt för man släpper ju allt jobbigt när man kommer till träningen om det så är skolan,stress eller kompisar. Man kommer upp till skarsjövallen och så ger man allt på träningen och så tar han itu med det jobbiga sedan. Och om jag pluggar innan träningen exempelvis och så tycker jag att jag inte fattar någonting, så åker jag iväg och tränar och sedan när man kommer hem så förstår man plötsligt mycket mer. Fotboll e typ meditation eller något, jag vet inte riktigt.

Vad är ditt mål för i år?

Mitt mål är ju självklart att utvecklas och bli bättre. vill försöka bli lite mer fysisk också. Detta är första gången jag spelar i ett damlag på riktigt (förutom lite med Göta BK ). och det känns som de e ganska stor skillnad på damfotboll och flickfotboll, på de sättet. Alltså att de e lite mer fysiskt nu.

Vem är din största förebild inom fotboll?

Jag vet faktiskt inte tror nog inte direkt att jag har en självklar förebild. Klart man har sina favoritspelare men de e inte så att jag vill bli som dom direkt. eller jag vet inte.

Vilket är din favoritlåt att träna till?

Helt klart Mathem!! Men även ABBA och Eye of the tiger är storfavoriter.

Vad mer i ditt liv brinner du för och lägger din energi på förutom fotbollen?

Skulle ljuga om jag sa skolan även om jag önska att det va så. Eller det beror på vilket ämne. Jag älskar verkligen matte tycker det är så otroligt roligt. Det är det nog inte så många som tror om mig. Fast skulle Nog inte säga att jag brinner för det så men va det bästa jag kunde komma på.

Vad heter du på Instagram?

@andrienne00

Hur är stämningen i laget?

Stämningen är härlig, mycket skratt,  men det utesluter inte att vi är fokuserade när det väl gäller. Jag tycker om laget supermycket och det skall bli kul och lära känna alla ännu bättre.

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail