8 Ella Anwell

Namn
Ella Anwell
Position
Mittfältare
Nuvarande lag
8 Ella Anwell, Damlaget
Tidigare lag
8 Ella Anwell
Säsonger
2018, 2019

Vad är din bästa egenskap som fotbollsspelare? ​

- Vet inte riktigt det är en svår fråga men försöker ta så många löpningar som jag kan på djupet och får många bollar på så sätt.

Vem i detta lag tycker du är viktigast för klubben? ​

- Tycker det finns många som är viktiga för klubben både på planen men även utanför, själv tycker jag att Frida och Julia är två spelare som styr och hjälper till väldigt mycket på planen och jag tycker det är en sån enorm hjälp och trygghet på planen.
Förutom dom två så tycker jag att mooa, andy och lisa är tre tjejer som är viktiga för klubben och laget då dom alla tre vågar bjuda på sig själva och sprider alltid glädje, vilket jag anser är lika viktigt.

Vilken spelare är den bästa du har spelat med? ​

- Den bästa spelaren jag spelat med är nog Ida Wallenius som nu spelar för Jitex dam. Hon är en väldigt teknisk och hård spelare som alltid ger allt på plan.

Vad skulle du bidra med på planen som gör skillnad? ​

- Något som vi tjejer behöver vi bättre på är att snacka med varandra på plan så vi hjälper varandra mer, därför skulle jag kunna bli bättre på att snacka mer och därmed bidra med det.

Vem skjuter hårdast i klubben? ​

- Det finns flera som skjuter hårt men skulle vilja säga att Elsa sten är en av dom, har spelat med henne länge och vet att hon har ett riktigt dunder skott.

Hur kombinerar du ditt liv med fotbollen? ​

- Förutom fotbollen så går min tid mest åt skolan och kompisar. Plugget och mina studier försöker jag göra mest i skolan för att minska plugget hemma men även brukar jag sitta på tåget/bussen då det tar 40 min-1 timme till skolan eftersom jag pluggar inne i Göteborg. Eftersom de flesta av mina kompisar spelar i samma lag underlättar det då jag träffar dom nästan varje dag, de andra brukar jag träffa på helgerna.

Vilka andra intressen har du förutom fotbollen? ​

- Något som jag tycker är roligt förutom att spela fotboll är att åka snowboard, det är något som jag inte gör lika ofta som fotboll men tycker det är lika roligt att åka snowboard som att spela fotboll.

Vilket är ditt bästa fotbollsminne? ​

- Mitt bästa fotbollsminne är nog när varje år vi har varit fotbollsledare i fotbollsskolan i klubben Ödsmål. Det är en sån rolig grej då ungarna är så roliga och underbara, har nog aldrig haft en tråkig stund som ledare på fotbollsskolan. Sen så är nog det bästa som hänt mig i fotbollen är när vi slogs ihop med ljungskile för cirka 3 år sen då annars hade jag nog aldrig spelat där nu och har träffat flera av mina närmaste vänner genom det.

Hur gör du för att orka träna och kämpa varje dag? ​

- I omklädningsrummet brukar vi alltid ha massa sång och dans vilket gör att det alltid blir roligt att komma tillbaka och träna igen. Förutom det så tränar jag med några av mina närmaste vänner och hela laget är så härligt vilket också bidrar med att det är roligt att komma tillbaka såklart.

Vad är ditt mål för i år? ​

- Få mycket speltid och utvecklas mer tekniskt.

Vem är din största förebild inom fotboll?

​- Lisa malmeling, en underbar tjej både på plan och utanför. Lisa är någon som alltid ger 100% och peppar alltid folket omkring henne.

Vilken är din favoritlåt att träna till? ​

- Har ganska många men den absolut bästa är nog Eye of the tiger, en riktigt tagg låt. Favoriterna i omklädningsrummet är alla låtar från mamma mia, mathem, främling, blame it on the boogie och blame it on the disco är några men vi har en hel lista som vi alltid lyssnar på, länk till listan → (​https://open.spotify.com/user/uniqart/playlist/76POLVM0sWtD35u46xd7jj​)

Vad mer i ditt liv brinner du för och lägger energi på utom fotbollen?

​- Något jag brinner för och som tar mycket energi är umgås med min medspelare Mooa Lindbom.

Vad heter du på instagram? ​

-@ellaanwell

Hur är stämningen i laget? ​

- Stämningen i laget är väldigt bra speciellt efter träningslägret vi haft nu, alla är närmare varandra och gemenskapen finns där. Jag tycker alla i laget är underbara och att detta verkligen är ett härligt gäng. Tycker det är bra att även fast de är mycket åldersskillnader i laget så kan vi alla ha kul med varandra oavsett.

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail