9 Emily Bergqvist

Namn
Emily Bergqvist
Position
Mittfältare
Nuvarande lag
9 Emily Bergqvist, Damlaget
Tidigare lag
9 Emily Bergqvist
Säsonger
2018

Vad är din bästa egenskap som fotbollsspelare?

Mina bästa egenskaper är nog min starka vilja, snabbhet och en vänsterdoja.

Vem i ditt lag tycker du är viktigast för klubben?

Vi är ett lag och då är varenda individ viktig.

Vilken spelare är den bästa du spelat med?

I fotbollsgymnasiet tränade jag tillsammans med Rebecka Blomqvist som spelar i KGFC, en grymt inspirerande individ med fötterna på jorden och mycket tankar.

Vad skall du bidra med på planen som gör skillnad?

Jag kan bidra med glädje på matcher om vi inte förlorar, då jag är världens sämsta förlorare... skämt och sido jag gillar jag att bjuda på mig själv, och har ofta positiv inställning för att höja laget. Annars gillar jag att slita på kanten och hoppas det gör nytta, trivs gärna med djupledas bollar för utnyttja min snabbhet.

Vem skjuter hårdast i klubben?

Det låter vi säsongen avgöra

Hur kombinerar du ditt liv med fotbollen?

Jag pluggar till förskollärare och arbetar på förskolan så mycket det går, annars har jag precis gått en väktareutbildning som blir mitt jobb framåt sommaren. 

Vilka andra intressen har du förutom fotbollen?

Mina största intressen är att titta på arsenal, umgås med släkt, vänner

Vilket är ditt bästa fotbollsminne?

Det måste vara alla somrar man hängt på plastgräset för att lira boll, från 8 på morgonen till sent på kvällarna tillsammans med alla vänner.

Hur gör du för att orka träna och kämpa som ni gör varje dag?

För att jag skall orka träna så behöver lilla jag pasta. Pasta är livet! Sen är sömnen för mig otroligt viktig, att ta en powernap på 15 minuter innan träningen slår allt.

Vad är ditt mål för i år?

Mitt mål i år är nog som alla andras, att gå upp i division.

Vem är din största förebild inom fotboll?

Luka Modric i Real Madrid är en spelare jag tycker om att titta på, vi spelar inte på samma position men han har en bred spelförståelse och ger sig inte oavsett blod, svett och tårar.

Vilket är din favoritlåt att träna till?

Min musikstil är olika för varje dag, det beror på vilken träning jag gör och vilket humör jag är på. Men jag gillar allt förutom hårdrock och jazz.Föredrar svenskrapp till gymmet och lite house blandat med lite pump låtar

Vad mer i ditt liv brinner du för och lägger din energi på förutom fotbollen?

Sätter gärna andra i centrum för att dem skall må bra, ställer ofta upp och brinner för att hjälpa till. Kanske inte disken hemma (förlåt pappa). Men jag tycker om att resa och upptäcka nya saker. Men främst brinner jag för mode och shopping

Vad heter du på Instagram?

@emilybergqvist

Hur är stämningen i laget?

Stämningen i laget är bra, vi alla har kommit närmare varandra efter vårt fantastiskt roliga träningsläger. Vi har en spännande resa framför oss som alla är förväntasfulla över, detta skapar gemenskap då alla har samma mål.

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail