6 Lisa Malmeling

Namn
Lisa Malmeling
Position
Försvarare
Nuvarande lag
6 Lisa Malmeling, Damlaget
Tidigare lag
6 Lisa Malmeling
Säsonger
2018, 2019

Vad är din bästa egenskap som fotbollsspelare?

Jag har en bra spelförståelse och är en envis vinnarskalle som hatar att förlora.

Vem i ditt lag tycker du är viktigast för klubben?

Julia Ringmark, för att hon styr laget på ett bra sätt och får med alla i gruppen. Hon bidrar med mycket positiv energi och kan lyfta laget på ett bra sätt. Hon är omtänksam, bryr sig och gör så att man känner sig välkommen.

Sen måste jag också nämna Ella Anwell eftersom hon är en bidragande orsak till att vi har så roligt i laget. Hon är en glädjespridare.

För mig representerar Julia och Ella det man behöver i ett lag.

Vilken spelare är den bästa du spelat med?

Jag har spelat med många bra spelare. Men om jag skulle säga någon skulle det vara Elin Johansson från Strömstad som jag spelade med tillsammans i distriktslaget. Hon är alltid glad och positiv och ger sig aldrig.

Vad skall du bidra med på planen som gör skillnad?

Eftersom jag är back ska jag bidra med att prata med spelarna på planen och ha ett nära samarbete med målvakten och mittfältet.

Vem skjuter hårdast i klubben?

Alma skjuter hårdast, dock inte på mål utan på personer ;)

Hur kombinerar du ditt liv med fotbollen?

Då jag går på Uddevalla elitidrottsgymnasium spelar jag väldigt mycket fotboll under veckan. Jag går första året på samhällslinjen och har då en del att plugga. Trots mycket i skolan och många träningar har jag kombinerat detta på ett bra sätt så att jag hinner med både plugg och fotboll

Vilka andra intressen har du förutom fotbollen?

När jag inte spelar fotboll brukar jag hålla mig aktiv på andra sätt. Jag tycker om att träffa mina kompisar och då blir det också ofta fotboll. Jag gillar att resa både till sol och värme, till fjällen och på shoppingresor! Något annat jag gillar är även att träna innebandy.

Vilket är ditt bästa fotbollsminne?

Jag har en del fotbollsminnen som varit väldigt roliga. Det är svårt att välja bara ett så några skulle vara när jag blev uttagen till elitlägret 2016 med distriktslaget. Det var en vecka jag lärde mig väldigt mycket och man fick klart för sig att man var duktig. Ett annat minne jag inte kan undgå att nämna är när jag fick chansen att spela Selected team cup i Stockholm med IFK Göteborg. Det var en rolig upplevelse. Jag hoppas på fler roliga fotbollsminnen med detta laget!.

Hur gör du för att orka träna och kämpa som ni gör varje dag?

För att orka med fotbollen så är det viktigt för mig att tycka att det är det roligt eftersom att jag lägger ner så pass mycket tid på träning

Vad är ditt mål för i år?

Mitt mål för 2018 är att utvecklas så mycket jag bara kan och att få spela så mycket fotboll som möjligt

Vem är din största förebild inom fotboll?

John Guidetti för att han är en energikick i laget och får med sig både spelare och publik! Victor Nilsson Lindelöf för att han är back precis som jag och för att han alltid gör ett bra jobb och sällan går bort sig.

Vilket är din favoritlåt att träna till?

Tillsammans med laget är det en massa abba låtar, alcazar och high school musical som gäller.

Vad mer i ditt liv brinner du för och lägger din energi på förutom fotbollen?

Det är bara fotboll som jag brinner för så det finns inte riktigt något annat! Jag lägger ner all min tid på fotboll

Vad heter du på Instagram?

@lisamalmeling

Hur är stämningen i laget?

Stämningen är riktigt härlig! Alla pratar med alla och skrattar tillsammans. Vi har en positiv grupp både på planen och utanför. Vi är ett riktigt härligt gäng som gillar att bjuda på oss själva. Jag är så glad att jag fick chansen att börja här.Jag gillar att spela fotboll med mina kompisar, speciellt under sommaren. Vi brukar åka ut med mopparna till en fotbollsplan och ofta bli kvar där ett bra tag.

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail