21 Madeleine Johansson

Namn
Madeleine Johansson
Position
Försvarare
Nuvarande lag
21 Madeleine Johansson, Damlaget
Tidigare lag
21 Madeleine Johansson
Säsonger
2018

Vem i ditt lag tycker du är viktigast för klubben?

Jag tycker inte att det finns en speciell person i laget som är viktigare än någon annan.  Vi är ett lag och alla är lika viktiga för att få laget att funka så bra som det gör.

Vad skall du bidra med på planen som gör skillnad?

En sak som är viktig ute på planen är att inte ge upp. Även om det inte alltid går som planerat ska man aldrig ge upp. Att peppa laget och pusha på dem lite extra är nog en sak som jag tänker på mycket. Även att inte själv bli sur eller ge upp. Ser man att någon annan är sur och börjar ge upp är det lätt att det humöret smittar av sig och man sjölv blir lite sur. Jag tycker att alla i laget är väldigt duktiga på att peppa varandra och ge varandra lite extra energi.

Vem skjuter hårdast i klubben?

Kanske inte är det jag brukar gå runt och tänka på men Sandra Bagger brukar få till bra skott

Hur kombinerar du ditt liv med fotbollen?

Eftersom jag bor en liten bit ifrån där vi tränar tar resan till träningen lite tid vilket gör att man inte får lika mycket tid hemma. Vi tränar tre dagar i veckan plus att vi oftast har match på helgerna vilket gör att man får prioritera bort vissa saker som varit så enkelt tidigare. Man får mindre tid att träffa kompisar och annat man vill göra på sin fritid. Man får planera veckorna på ett annat sett, tillexempel med skolan. Men man kanske inte alltid väljer bort träningen för att plugga..

Vilka andra intressen har du förutom fotbollen?

Jag är oftast med kompisar på min fritid. Det är en väldigt stor del av mitt liv vilket gör att man får prioritera dem så mycket man bara kan.

Vilket är ditt bästa fotbollsminne?

Ett utav mina bästa minnen är första dagen jag tränade med dåvarande LSK/Ödsmål. Man var lite nervös, visste inte hur man skulle bli bemött och vad de andra skulle tycka om en. Kände endast två stycken då och när jag kommer fram till de andra blir jag så bra bemött. Jag kom in i laget väldigt fort och har verkligen trivts i laget sedan dag 1. Alla är så trevliga och har nog aldrig skrattat så mycket som man gör i omklädningsrummet.

Hur gör du för att orka träna och kämpa som ni gör varje dag?

Som alla säger är mat och sömn viktigt. Man känner ganska fort på träningarna om man inte ätit tillräckligt tillexempel. Även om man inte alltid har bra dagar får man extra energi av laget. Alla är så glada och trevliga vilket gör att man inte bara har kul på träningarna utan även i omklädningsrummet före och efter man går ut på planen.

Vad är ditt mål för i år?

Mitt mål för i år är att bli säkrare och bättre på tekniken. Jag har knappt spelar i 2 år vilket gör att jag ligger en bit bakom de andra i laget fotbolls mässigt. Det klart att det kan vara lite jobbigt att känna att alla är bättre än en själv men jag är ändå nöjd över min utveckling under den korta tiden.

Vilket är din favoritlåt att träna till?

Musik är en stor del av mitt liv. Jag lyssnar på musik nästan hela tiden. Just på planen har vi ingen musik men i olkädningsrummet är det alltid musik. Det är väldigt blandade låtar just i omklädningsrummen, och det är de även när jag lyssnar på musik själv. Jag kan väll inte säga att jag har någon speciell favorit låt att träna till eftersom min musiksmak är så blandad. En sak som påverkar vad jag lyssnar på är mitt humör.

Vad mer i ditt liv brinner du för och lägger din energi på förutom fotbollen?

Så fort vi inte har träningar försöker jag vara med mina kompisar. Även om man inte alltid gör så mycket när man är med vara dra är det alltid kul att vara med sina kompisar

Vad heter du på Instagram?

@maddejohanssonn_

Hur är stämningen i laget?

Stämningen i laget är toppen! Alla är trevliga mot alla och även om det är stor ålderskillnad mellan vissa funkar alla sp bra ihop. Man kan skratta och ha kul med alla

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail