24 Mooa Lindbom

Namn
Mooa Lindbom
Position
Försvarare
Nuvarande lag
Damlaget
Säsonger
2018

Vad är din bästa egenskap som fotbollsspelare?

Detta är en svår fråga då jag inte riktigt vet. Men jag skulle väl säga att jag har ett bra skott och slår mycket bra bollar i djupet.

Vem i ditt lag tycker du är viktigast för klubben?

Jag skulle skulle säga att det finns många som är viktiga men i olika sammanhang. Men på planen skulle jag säga att Linn, Frida och Julia är väldigt viktiga. De är väldigt hjälpsamma och är bra på att styra och ställa men även bidra med mycket pepp och positiv energi. Jag tycker även att Ella, Andrienne och Lisa är tre riktiga glädjespridare som verkligen vågar bjuda på sig själva och bidrar mer mycket glädje. Detta tycker jag är lika viktigt!

Vilken spelare är den bästa du spelat med?

Jag har spelat med många väldigt duktiga spelare. Men jag tror nog att Sandra Bagger är en utav de bästa.

Vad skall du bidra med på planen som gör skillnad?

Något vi tjejer behöver jobba på är snacket ute på plan. Jag skulle därför kunna bli bättre på att kommunicera med mina lagkamrater och att vi hjälper varandra mer. Men även mer underhållning och pepp på bänken skulle inte skada! :)

Vem skjuter hårdast i klubben?

Vem som skjuter hårdast vet jag inte. Men det finns många med ett bra skott. Tillexempel Elsa, Julia, Linn, Sandra och Lisa.

Hur kombinerar du ditt liv med fotbollen?

Utöver fotbollen går jag även i skolan i Göteborg och pendlar varje dag. Det tar upp en del av min tid, därför försöker jag att göra så mycket som möjligt av mitt plugg i skolan och när jag pendlar. På helger brukar jag försöka träffa kompisar och även passa på att sova lite extra hehe.

Vilka andra intressen har du förutom fotbollen?

Jag älskar att umgås med kompisar. Fotbollen och skolan tar upp ganska mycket tid så jag försöker därför att umgås med de så fort jag får chansen.

Vilket är ditt bästa fotbollsminne?

Jag har många fina minnen från fotbollen. Men det bästa skulle nog vara när vi slog ihop med ödsmål. Det gjorde att vi kunde fortsätta spela och inte var för få för att kunna spela matcher. Därifrån har jag även fått många vänner och några av mina närmsta vänner är från Ödsmål.

Hur gör du för att orka träna och kämpa som ni gör varje dag?

Innan träningar brukar vi alltid tagga igång med sång och dans i omklädningsrummet vilket gör att det alltid är lika kul att träna. Det är även skitkul att jag spelar med några av mina bästa vänner och världens skönaste gäng tjejer vilket gör det 1000x roligare att träna.

Vad är ditt mål för i år?

Mitt mål är att få mycket speltid och helst platsa i A-truppen, men även att vi ska vinna 4:an såklart.

Vem är din största förebild inom fotboll?

Elsa Steen. En väldigt pigg spelare som älskar att ta ut sig till max på både träningar och matcher. Hon skjuter även hårt som en häst. <333333

Vilket är din favoritlåt att träna till?

https://open.spotify.com/user/uniqart/playlist/76POLVM0sWtD35u46xd7jj?si=HtQJyM15RAqE3FJUCqrJDQ mer än detta behövs ej

Vad mer i ditt liv brinner du för och lägger din energi på förutom fotbollen?

Att vara med min broder Ella Anwell är något jag brinner för. Det tar en del energi då vi nästan alltid dansar, sjunger och äter. Men det är det såklart värt! :D

Vad heter du på Instagram?

@mooalindbom

Hur är stämningen i laget?

Jag tycker att det är en grym stämning i laget! Trots att det kommit väldigt många nya tjejer till laget känns det som att alla har kommit in i gruppen bra och att vi kan ha väldigt kul tillsammans. Det är väldigt kul att det är så många olika åldrar och att vi ändå klickar så pass bra med varandra. Efter lägret känns det även bättre då vi har haft mycket tid att lära känna varandra bättre och inte bara snacka fotboll.

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail