LSK Partners

Huvudpartners

PUMA

Puma är föreningens Technical Sponsor under de kommande fyra åren (2020-2024). Tillsammans med Intersport kommer Puma att leverera utrustning och material till LSK:s verksamhet.

Unibet

Gå med i Hemmaklubben för Ljungskile SK!
Som registrerad kund hos Unibet kan du rösta på din favoritklubb. Du kan bara rösta en gång per person och år och röstningen stängs när sista omgången har spelats. Men som supporter kan du självklart uppmuntra andra att också registrera sig och lägga sin röst på ditt lag. Ju fler röster klubben får – desto högre kommer de i Hemmaklubbens tabell och ju större del av de 20 miljonerna tillfaller din klubb.

Unibets Hemmaklubben

Brandt Bil

Anledningen till att Brandt Bil valde att gå in med en satsning i Ljungskile SK är att vi delar många väsentliga värderingar så som närhet och lokalt engagemang. Vi vill bl.a. genom vår support till LSK vara med och stötta lokala eldsjälar som får de orter där vi finns att utvecklas och frodas. Det engagemang som finns hos ideella föreningar är något som vi inspireras av och som vi ofta försöker implementera och värna om i vår egen organisation.

Kynningsrud

Glädjen är att vara till nytta!
“Den som får vara med om att utveckla och modernisera samhället upplever sitt arbete som meningsfullt och sig själv som privilegierad.”

Kynningsruds historia börjar efter andra världskriget, år 1946. Byggmästare Bjarne Kynningsrud grundade företaget som genom åren skulle utvecklas till dagens Kynningsrud med verksamhetsområdena Kran, Prefab, Fastighet, Bygg och Grundläggning.

kynningsrud

Uddevalla Kommun

Uddevalla ligger i landskapet Bohuslän, 8 mil norr om Göteborg. Har ett strategiskt läge vid havet med en kuststräcka på 27 mil. Folkmängden i kommunen har ökat ända sedan 2000 och har nu 56 259 invånare.

Landareal: 638 kvkm
Invånare per kvkm: 84

Babyshop.se

Babyshop.se grundades 2006, och vi är idag stolta över att vara den ledande nätbutiken för exklusiva varumärken inom barnmode i Europa. Vårt mål är att inspirera genom att erbjuda en förstklassig shoppingupplevelse och den bästa kundservicen med en mix av välkända, lokala och internationella designade kvalitetsmärken.

Skärmavbild 2018-03-07 kl. 06.40.21

DalaTrähus

”Vi säljer och bygger hus med kundens trygghet och valfrihet i centrum”

Vi bygger ditt hus med totalentreprenad (nyckelfärdigt)

Vi levererar och stommonterar (färdig utsida). Eller enligt överenskommelse

Vi levererar en byggsats

JUSTFOOTBALL.COM

REAL FOOTBALL, VIRTUAL CAREER

Just Football is at the intersection between real life football and a digital football career. The only way to progress in the game is to go out and play real football with your friends. Just like all the best football players, you have to start small.

Platina Partners

Guld Partners

Silver Partners

ck loggo i platta

Brons Partners

  • Stenungsunds Åkeri & Gräv AB, Brålanda
  • Beta King Consult AB, Ljungskile
  • Ljungskile El & Fritid AB, Ljungskile
  • Käderöds Fastighets AB, Stenungsund
  • Svantessons Mureri AB
  • Ljungskile Rör & Montage AB
  • Lättklinkerbetong AB, Ucklum
  • Örjan Karlsson Byggledning AB, Ljungskile
  • Specialläkarna Väst AB, Ljungskile
  • Bästkustens Åkeri AB
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail