LSK Partners

Huvudpartners

PUMA

Puma är föreningens Technical Sponsor under de kommande fyra åren (2020-2024). Tillsammans med Intersport kommer Puma att leverera utrustning och material till LSK:s verksamhet.

– Vi ser med spänning fram emot att följa och vara en del av LSK:s utveckling. Det är en klubb med många eldsjälar och tydligt engagerad organisation. Att spänna bågen på elitsidan samtidigt som man gör tydliga och positiva satsningar för både dam-, flick- och pojkfotbollen gör LSK till en av regionens mest intressanta föreningar. Vi hoppas att vår närvaro på den lokala marknaden bidrar i utvecklingen, säger Anders Selin, PUMA Nordic

Uddevalla Kommun

Uddevalla ligger i landskapet Bohuslän, 8 mil norr om Göteborg. Har ett strategiskt läge vid havet med en kuststräcka på 27 mil. Folkmängden i kommunen har ökat ända sedan 2000 och har nu 56 703 invånare.

Landareal: 638 kvkm
Invånare per kvkm: 84

Bohusläningen

Riktig journalistik gör skillnad

Aldrig har lokal journalistik varit så viktig som nu. Ha kolla på fakta med oberoende journalistik. Det här gäller även för dig som företagare att ha koll på omvärlden och runtomkring dig. På Bohusläningen kan du ta del av nyheter som passar dig, som Nyhetssajt, e-tidning eller papperstidning.

DalaTrähus

”Vi säljer och bygger hus med kundens trygghet och valfrihet i centrum”

Med dig och dina önskemål i fokus bygger vi gedigna och hälsosamt ljusa trähus, där du kan njuta av ett ljusare och behagligare liv. Med en välbeprövad konstruktion, hållbara materialval och en genuin hantverksskicklighet skapar vi tillsammans ett tryggt och levande hem för dig.

kynningsrud

Kynningsrud

Glädjen är att vara till nytta!
“Den som får vara med om att utveckla och modernisera samhället upplever sitt arbete som meningsfullt och sig själv som privilegierad.”

Kynningsruds historia börjar efter andra världskriget, år 1946. Byggmästare Bjarne Kynningsrud grundade företaget som genom åren skulle utvecklas till dagens Kynningsrud med verksamhetsområdena Kran, Prefab, Fastighet, Bygg och Grundläggning.

Brandt Bil

Anledningen till att Brandt Bil valde att gå in med en satsning i Ljungskile SK är att vi delar många väsentliga värderingar så som närhet och lokalt engagemang. Vi vill bl.a. genom vår support till LSK vara med och stötta lokala eldsjälar som får de orter där vi finns att utvecklas och frodas. Det engagemang som finns hos ideella föreningar är något som vi inspireras av och som vi ofta försöker implementera och värna om i vår egen organisation.

brandt

JUSTFOOTBALL.COM

REAL FOOTBALL, VIRTUAL CAREER

Just Football is at the intersection between real life football and a digital football career. The only way to progress in the game is to go out and play real football with your friends. Just like all the best football players, you have to start small.

Babyshop.se

Babyshop.se grundades 2006, och vi är idag stolta över att vara den ledande nätbutiken för exklusiva varumärken inom barnmode i Europa. Vårt mål är att inspirera genom att erbjuda en förstklassig shoppingupplevelse och den bästa kundservicen med en mix av välkända, lokala och internationella designade kvalitetsmärken.

Skärmavbild 2018-03-07 kl. 06.40.21

JAYS

Jays was founded in 2006 with a vision that everyone should have the opportunity to experience great sound and design. Our goal is to create the ultimate personal companion for the modern individual looking to express themselves in their pursuit of a meaningful and experience-rich life.

The perfect balance. Or as we say in Swedish, Lagom.

Guldpartners

intersport_103131270_730
Stenungsunds Åkeri Gräv

Silverpartners

Bronspartners

Klubbpartners

Tobias Åberg Foto

#VIÄRLJUNGSKILE

Supportpartners

 • Käderöds Fastighets AB, Stenungsund
 • Bella Mare
 • Ljungskile Måleri och Färgaffär AB
 • Mer Teknik Erik Andersson AB
 • One Culture
 • Ucklums Grus AB, Ucklum
 • FotbollsCompaniet
 • Björks Bilservice AB
 • Ljungskile Rör & Montage AB
 • Lättklinkerbetong AB, Ucklum
 • Specialläkarna Väst AB, Ljungskile
 • Rikstvåans Låsservice AB, Uddevalla
 • Svenska Kyrkan, Ljungskile Församling
 • Trollhättans Truck

1926-Klubben

Club LSK

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail