Staarsound

Butiksförsäljning sker från vår 300 kvm stora butik på Torkel Knutssonsgatan 37, på söder i Stockholm. Där har vi ett stort sortiment av Dj utrustning, PA, Ljus, digitalpianon, keyboards, hörlurar, monitorer, ljudkort och tillbehör.

Webbhopen staarsound.se ger dig möjligheten att scanna vårt sortiment, samt hitta nya lösningar för just dina ändamål. Här får du också tips och råd vad som är på gång och hur det används.

Eventavdelningen hjälper dig med att idésätta planera och genomföra ditt evenemang, stort som litet. Vi har erfarenhet från stora internationella sportevenemang som till företagsfesten eller den privata jubileumsfesten.

Ljud– och ljusinstallationer .Vi har stor erfarenhet av installationer i alla de former. Har du en nattklubb, restaurang , bar eller gymstudio så har du kommit rätt, fråga oss om råd eller be om en offert.

Hyresavdelningen gör det möjligt för dig att få ditt evenemang att lyckas. Hyr Ljud & Ljus, DJ utrustning, PA Högtalare, mikrofon, digitalpiano eller varför inte en Karokemaskin.

STUDIO

Inspelningsstudion erbjuder uthyrning  per timme eller dag. Perfekt för att spela in sång, gitarr eller annat akustiskt instrument eller om du behöver hjälp med slutmixen. Här kan du också testa av våra produkter om du har planer på en egen hemstudio. Allt finns uppställt och kan testas ihop. Mikrofoner, hörlurar, ljudkort studiomonitorer etc.

EVENT

Vi sedan 1991 planerat och genomfört stora evenemang åt bl.a. Svenska- Ishockeyförbundet, Innebandyförbundet, Fotbollförbundet, Handbollsförbundet, Bordtennisförbundet. Jubileumsfester och företagsfester och olika konferensprogram har genom åren gjorts för Ericsson, Astra Zeneca, Scania, Dahl för att nämna några. Vi har producerat och genomfört samtliga guldfester åt bl.a Tre Kronor.

24_lifestyle.jpg

 

INSTALLATIONER/HYRA

Med öga för tekniska ovationer och att alltid arbetat med kunden i fokus har vi varit föregångare när det gäller installation av ljud & ljus på olika nattklubbar, barer och gym.Kristall, The Office , Baras och Neverland är några  av det senaste offentliga nöjesetablissemang som blivit mer än nöjda med Staarsound´s uppdatering.Vi har också sett till att flera gym och sporthallar fått en bättre teknik för att på bästa sätt kommunicera med sina besökare.Vi skräddarsyr tekniken du behöver för ditt speciella privata eller företagsevenemang, ljud. Ljus, DJ-utrustning  och scen-utrustning, samt karaoke och ljuseffekter.

4_7097cec4447d42745042017421244819-fashion-lookbook-mens-fashion.jpg

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail