Bli LSK partner

Vi vill göra det tillsammans

Framsynta företag och elitlag i fotboll har många saker gemensamt. Det grundläggande är insikten om att bra samarbete, med rätt partners, är en framgångsfaktor. För LSK är kontakterna med målinriktade företag viktig för att få del av ett professionellt kunnande och vi är övertygade om att det finns många möjligheter till gemensam framgång.

Vi vill tillsammans med våra samarbetspartners forma och hitta vägar som passar oss båda. Vår nya kommunikationsplattform ger oss helt nya möjligheter att utveckla vår kommunikation och därmed väva in dina erbjudanden som partner och inte minst skapa värde för alla som tar del av samarbetet. LSK med sina spelare och tränare kan dela med sig av sina speciella erfarenheter genom föreläsning vid kick off eller kanske komma och träna med oss som ett team building event?

Visst har vi ett basutbud där ditt företag exponeras via arenareklam, dräktreklam eller annonsering på inom våra digitala media – men varför inte ta vårt samarbete ett steg längre till något som kan vara än mer skräddarsytt för just ditt företag

LSK ser möjligheter och inte hinder, vi ser värde i er som partners och vill skapa vinna-vinna situationer för båda parter över tid.

Du vänder Dig till oss för att diskutera ett samarbete med LSK:

Sune Björk

ssbj48@gmail.com

070 4353199

Bo Fagerberg

bo.fagerberg@lsk.se

070 2147575

Gunnar Carlsson

gunnarcarl@telia.com

070 4202840

NÅGRA PRODUKTER – men vi skräddarsyr gärna:

 

MATCHVÄRDSKAP

 • Exponering i matchannonsen i Bohuslänningen
 • Exponering i översta fältet på hemsidan i 14 dagar
 • 2 säsongskort sittplats + medlemskap i Klubb LSK
 • 20 st biljetter till kunder & anställda
 • Tillgång till klubblogerna före och under match
 • Fika i pausen
 • Uppsnack inför match med lagets tränare
 • Utse matchens lirare i båda lagen samt prisutdelning på innerplan
 • Möjlighet att disponera planen i halvlek
 • Möjlighet att disponera området runt planen för marknadsföring
 • Möjlighet till anpassad reklam via speaker 4 tillfällen under match

Vill du veta mer om våra sponsorpaket och priser?

ARENAREKLAM

Division 1 Södra består av 30 omgångar, 15 av dessa spelas på Skarsjövallen. publikantalet på arenan var förr året hela 120000 åskådare. Det är inte illa, då det endast bor ca 4000 personer i Ljungskile. Vi erbjuder olika exponeringsalternativ på arenan. Vill du exponera din företags logga så passar det utmärkt med en fast skylt, där kan du exempelvis välja TV-läge för att nå ut till så många som möjligt.  Alla LSK:s matcher sänds som web TV – Ettan play .Loggar in gör du under LSK PLAY på vår hemsida.

LSK UNGDOMSVERKSAMHET

2010 bildades Groheds IF och Ljungskile SK en gemensam ungdomssektion. För båda klubbarna var detta ett spännande steg som togs. Huvudanledningen till vårt breda samarbete var att vi ville erbjuda våra ungdomar de allra bästa förutsättningar för sitt fotbollsspelande.

Otaliga timmar av träning leder till spännande matcher. För oss är det självklart att alla ska få spela. Ofta kan kunskapsnivå och talang skilja mycket bland spelarna i ett lag med detta är för oss inget argument för åtskillnad av speltid, alls skall få spela. Alla skall få uppleva den stora glädjen av samhörighet i ett lag och få möjlighet att utvecklas i sin egen takt. Först då kan de sportsliga resultaten infinna sig.

Idag har vi ca 400 tjejer och killar igång i våra ungdomslag. Plus alla duktiga, engagerade ledare och entusiastiska föräldrar som stöttar vår verksamhet.

Var med och sponsra ungdomssektionen specifikt!

LSK-ELVAN

11 spelare på plan, spelarna syns 90 minuter varje match och det spelas hela 30 matcher under säsongen. TV filmar, fotograferna tar bilder som hamnar i tidningar över hela Sverige. Alla LSK:s matcher sänds i Ettan play. Att ha sin logga på matchdräkterna innebär därför stor exponering och är vår mest attraktiva reklamplats.

CLUB LSK

Vårt företagsnätverk för alla partners som stödjer LSK på Silver nivå eller mer heter Club LSK. Som medlem erhåller du bl.a. två årskort på sittplats , matchbollspartner , presentation på vår hemsida och du har möjligheten att boka bord i vår restaurang där du kan boka bord för en enklare måltid före avspark. Det spelande lagets tränare kommer att berätta lite kort inför matchen och fika i pausen finns att tillgå.

Som medlem i Club LSK får du kontinuerligt ett nyhetsbrev, samt inbjudan till LSK-Golfen samt andra event som Club LSK håller i. På våra nätverksträffar har du även möjlighet att presentera ditt företag och vad du har att erbjuda övriga partners. Vår ambition med Club LSK är att träffas under trevliga former, ge möjlighet att knyta kontakter för din verksamhet som leder till affärer.

MATCHBOLL

 • 2 st matchbiljetter
 • Tillgång till vår restaurang för fika i paus
 • Annonsplats med företagsnamnet på hemsidan
 • Egen reklam via speaker 2 tillfällen under match

Tjäna pengar till dig och LSK varje gång du handlar på nätet!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail