Vår digitala arena

Tillsammans kan vi skapa nya möjligheter

1024px-Ljungskile_SK_logo

Varje vecka fylls nyhetsflödet på med spännande nyheter. Välj att exponera er som partners vid enstaka matcher eller under hela säsongen!

#VIÄRLJUNGSKILE

Finn kreativa digitala möjligheter tillsammans med LSK:
📩 Kontakta: Povel Fridefors, povel.fridefors@LSK.se

Ett enkelt sätt att exponeras som partner, för våra besökare, är i samband med våra matcher. Då når ni som partners ut till både som är på plats – men också de som följer matchen hemifrån.

Det är allt om matcherna som lockar besökarna till LSK.se – så ta chansen att exponeras digitalt i samband med matcherna.

Antal besökare
per månad:

10.000
unika besökare

10.000 olika enheter besöker LSK.se varje månad.

Antal
nya besökare:

25%
nya besökare

Det finns många nyfikna nya besökare på LSK.se

Besökslängd
per besökare:

1,5
minuter

Vanligtvis besöks en hemsida 15-30 sekunder.
På LSK.se trivs man mycket bättre!

VÅRA SOCIALA MEDIER

TWITTER:

1.724 följare

Uppdaterat: mars, 2022

FACEBOOK:

4.556 följare

Uppdaterat: mars, 2022

INSTAGRAM:

3.054 följare

Uppdaterat: mars, 2022

Exponeras som partner i videoformat

Konverteringsgraden och engagemanget ökar när vi får se rörligt material då det framkallar mer känslor hos oss. Med oss får du exponeras i samband med det värdeskapande video-material vi tar fram för vår målgrupp.

Exponeras som partner i nyhetsflödet

Med i genomsnitt 10.000 besökare per månad på hemsidan kommer ni synas i alla de nyheter som publiceras. Vi publicerar mellan 15-20 nyheter per vecka under fotbollssäsongen med nyheter från ungdomssektionen, damlaget, herrlaget och alla nyheter som rör klubben i stort. Ni syns därmed i en mängd olika nyheter som kan locka nya målgrupper till er sida. Med en länkad logga kan ni enkelt konvertera vår trafik till era affärer.

Exponeras i samband med match

Intresset för våra digitala kanaler exploderar i samband med matchdagar. På matchdagar så vill man ta del av allt material inför match, under match och såklart även hur det gick i den aktuella matchen. Detta ger även stora möjligheter för att exponeras i samband med match. Exempelvis finns det möjligheter att presentera startelvan, matchdagen eller höjdpunkterna. Vi skräddarsyr en lösning som passar Er.

EFAE93EA-E1FB-4DCE-A0A3-A4A8F3DE9592

TA KONTAKT MED OSS

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail