Ungdom

Vi står upp för ett öppet och tryggt samhälle, Ljungskile SK är en stark medspelare.

Idrott har en unik förmåga att samla och engagera människor. Det syns tydligt hos Ljungskile SK. Fotbollen lockar och väcker drömmar hos de unga. Både killar och tjejer kommer till oss. Samtidigt är vi ute och söker upp ungdomar. Deras bakgrund gör ingen skillnad. Alla är välkomna.

För barnen och ungdomarna som kommer till oss blir Ljungskile SK mycket mer än fotboll. Det blir gemenskap, aktivitet, ledare, regler, sunda värderingar och ansvar. Vi ställer upp för varandra som riktiga kompisar gör.

Fler och fler föräldrar upptäcker att idrotten har den förmågan och möjligheten. När barnen börjar spela i LSK är det vanligt att föräldrarna också blir medlemmar. Engagemanget växer och blir starkare.

Ljungskile SK har blivit en stark spelare i samhället. Med idrottens värderingar bygger vi öppenhet och trygghet. Barn och ungdomar som blir sedda och uppmärksammade får en bättre start i livet. Ett fåtal blir elitspelare, men ALLA får vara med.

Fler medlemmar, högre aktivitet och mer publik lägger grunden till större sportsliga framgångar. Med framgång följer bättre ekonomi och ännu bättre möjligheter att bli en ännu starkare spelare i samhället. Då kan vi komma längre spännande projekt som Kompisklubben, Gröna bollen, utveckling av Skarsjöområdet och Ljusa Ljungskile med sin lysande fotboll vid klubbshoppen.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail