Hemmapremiär i Ödsmål för F03/04

Det blev tillslut en komfortabel seger mot ett skadskjutet motståndarlag i vår första hemmamatch för året i Ödsmål. Matchen föregicks dock av ovisshet in i det sista. 6! Av våra tjejer kunde av olika anledningar inte vara med. Några skadade, en jobbade, en i Tanzania osv, osv. Oturligt nog spelade Damlaget och både Ödsmåls och Lsk/Groheds 05/06-or match samma dag. Vi fick ändå loss två från LSKs båda lag tillslut och var redo för match (visserligen bara med två avbytare men det är som vanligt; de e bare å åk). Så ringer Bergums och meddelar att de har flera sjuka och undrar om det är ok att spela 9-manna? 

Det får det ju vara, då man inte vill tvinga motståndarna till ngt de inte mäktar med eller flytta matchen. Lite skönt samtidigt, då behöver våra tjejer inte springa sig fullständig trötta eller spela småskadade.

Första halvlek är annars intensiv inledningsvis men mattas av och vi faller in i motståndarnas långsamma tempo i andra delen. Dock 2-0 i paus med bud på mer. Islossning i andra ger 9-0. Målskyttar: Alice J 5, Saga L 3, Lilly 1. Mycket bra matcher av våra inlånade 05-or och Damer som vanligt. Alltid skönt med seger även om vi inte behövde ta ut allt ur oss idag. En eloge till Bergums som gör det riktigt bra under förutsättningarna och står upp bra i över halva matchen.

Matchens tre stjärnor;

*Alice J.5 mål… Say no more.

*Saga L. 3 mål… Say no more.

*Alma S. Lugn och passningssäker på backen matchen igen. 10-talet perfekta hörnor och assist på en. Borde blivit fler.

 

//tränarna gnm Martin

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail